Project Hexagons: nog slechts enkele units beschikbaar

Foto:

Aan de Wilhelminastraat 75 in Dongen wordt een project gerealiseerd onder de naam ‘Hexagons’. Het project bestaat uit 14 zeer betaalbare, moderne en kleinschalige bedrijfsunits. Er zijn nog slechts enkele units beschikbaar. Haast u en grijp nu nog snel de kans om voor een absolute bodemprijs slim te investeren in dit unieke project.

Van den Bosch makelaars verzorgt de verkoop van dit opmerkelijk project waarin 14 kleinschalige , moderne en flexibele bedrijfsunits in een bestaand bedrijfspand op een uitstekende locatie worden gerealiseerd Doordat het bestaande pand wordt verbouwd kunnen de units voor extreem lage prijzen worden aangeboden. Door de explosieve toename van het aantal kleine ondernemers en zzp-ers is de vraag naar betaalbare, kleinschalige bedrijfsruimten enorm toegenomen. Het aanbod is echter minimaal. De doelstelling van het project Hexagons is dan ook om een aantal ondernemers op weg helpen om met een minimale investering vanuit een eigen bedrijfsruimte maximaal rendement te halen.

Voor uitgebreide informatie, kijk op www.hexagons.nl Op deze website kunt u ook de verkoopbrochure en prijslijst downloaden.

hexagons2

Reacties