De afvalrace Dongen komt terug

Foto: CC0/Public Domain

Vecht jij al een tijd tegen overgewicht en wil jij eindelijk echt kilo’s verliezen? Ben jij bereid te investeren in je gezondheid en daar 6 maanden hard voor te werken? Grijp dan nu je kans want na het succes van de vorige editie kon het natuurlijk niet uitblijven: De Afvalrace Dongen komt terug!

Tijdens de eerste editie van de Afvalrace Dongen waren Brenda van Riel, Kris Beerens en Lynn Michielsen de uitverkorenen die zich gratis onder professionele begeleiding in het zweet gewerkt hebben om in 180 dagen gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Wekelijks waren hun vorderingen, frustraties, juichmomenten en inzinkingen te volgen in de blogs die ze op dongen.nieuws.nl bijhielden. Eind maart werden de drie als helden onthaald tijdens het slotgala in De Cammeleur.

Wie weet ben jij straks één van de drie gelukkige Dongenaren die vanaf oktober het Afvalprogramma volledig gratis mogen volgen. Inschrijven voor de Afvalrace kan vanaf 18 juli via onze website. Er volgt een intakegesprek en in augustus/september vindt de selectieprocedure plaats. Uit alle aanmeldingen worden drie personen geselecteerd die de kans krijgen om samen met een personal trainer kosteloos de weg naar succes volgen. De Afvalrace start op 5 oktober. Heb jij interesse? Houd de berichten over de Afvalrace Dongen goed in de gaten! De Afvalrace Dongen is een initiatief van Van Gils Sport en Fitness i.s.m dongen.nieuws.nl.

Reacties