Nieuws over de Zomerspelen

Foto:

Langzaamaan komt de vakantie steeds dichterbij. En dat betekent onder meer dat het weer tijd wordt voor de Zomerspelen. Het laatste nieuws over dit evenement vind je hieronder.

Na-inschrijving
Ben jij je vergeten aan te melden voor de 55ste Zomerspelen? Begint het door deze zomerse temperaturen toch nog ernstig te kriebelen? Je bent nog niet te laat! Aanstaande zaterdag 13 juni is de na-inschrijving voor de Zomerspelen. Van 11.00u tot 12.00u kun je bij de Openbare Bibliotheek Theek5 aan de Mgr. Schaepmanlaan 27 terecht om je aan te melden. Het inschrijfgeld bedraagt €7,50. Ook dit jaar zijn de Zomerspelen voor alle Dongense kinderen van vier jaar tot en met alle kinderen van de brugklas. De Zomerspelen zijn van maandag 17 tot vrijdag 21 augustus.

Zomerspelenvlag
Tijdens de Zomerspelen kleurt heel Dongen weer geel. Daarom is ook dit jaar de zomerspelenvlag te koop. Voor maar €12,- is deze gele blikvanger van jou. Bestel vandaag nog een vlag door te mailen naar [email protected].

Posten
Bij de Zoerspelen zijn ze altijd op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om één of meerdere dagdelen te komen helpen, door ons ‘posten’ genoemd. Kan je goed tikken, drinken uitdelen, boef spelen of spelletjes begeleiden? Kan je een paar uurtjes of een hele week? Iedereen is van harte welkom! Geef je op via onze website www.dongensejeugdraad.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen