Medailles Avond4daagse afhalen op 16 juni

Foto:

Afgelopen vrijdag viel de intocht van de 62e Avond4daagse volledig in het water. Hierdoor hebben de individuele lopers geen kans gekregen hun verdiende medaille af te halen. In een persbericht meldt de organisatie dat er op dinsdag 16 juni alsnog gelegenheid is om dat te doen.

Persbericht

Voor het eerst in de geschiedenis van de Dongense Avond4daagse heeft het bestuur moeten besluiten dat de traditionele intocht op de laatste dag van dit evenement niet door kon gaan vanwege het noodweer. Het was een moeilijke beslissing want je wil niemand teleurstellen, maar de veiligheid van onze wandelaars en vrijwilligers gaat boven alles. Via deze weg willen wij onze excuses aanbieden voor de eventuele onrust die deze beslissing heeft veroorzaakt bij u en de uwen!

Wij betreuren dat u de intocht en huldiging van u als wandelaar heeft moeten missen. Dit hoort eigenlijk de bekroning op een mooi evenement te zijn; voor u als wandelaar, maar ook voor de vele vrijwilligers! Wij genieten altijd enorm van de blije en trotse gezichten, behangen met lekkernijen en bloemen tijdens de intocht! Het is helaas niet te realiseren deze intocht over te doen, maar u heeft natuurlijk wel uw medaille verdiend! Kinderen die via school ingeschreven hadden, hebben deze inmiddels mogen ontvangen of krijgen deze nog via school.

De individuele lopers kunnen hun medaille ophalen op dinsdag 16 juni tussen 18.00u en 21.00u bij café de Viersprong. U heeft dan uw startbewijs niet meer nodig. De medailles zijn op naam gesorteerd. Het bestuur wil alle wandelaars bedanken voor hun deelname! Ook willen we de sponsoren bedanken voor hun giften! Maar in het bijzonder wil het bestuur al haar vrijwilligers bedanken voor hun inzet en flexibiliteit tijdens deze unieke 62e editie! We hopen natuurlijk dat u allemaal volgend jaar de wandelschoenen weer aantrekt om te genieten van Dongen en zijn mooie omgeving! De 63e Avond4daagse zal plaatsvinden op 24 mei t/m 27 mei 2016! Zet deze datum maar alvast in uw agenda! Dan gaan we er met zijn allen weer een prachtige Avond4daagse van maken!

Bestuur Stichting Avond4daagse Dongen

Reacties