Jos Sengers overleden

Foto:

Vandaag, vrijdag 5 juni 2015, bereikte ons het bericht van het overlijden van Jos Sengers. Jos heeft zich, in de jaren dat hij in Dongen als ondernemer werkzaam was, ontpopt als een verenigingsman in hart en nieren en een verbinder binnen de Dongense samenleving.

Jos Sengers was initiator van de jaarlijkse muntjesactie, waarbij er door de klanten van Jumbo (voorheen Super de Boer) muntjes gespaard kunnen worden die aan een vereniging naar keuze geschonken kunnen worden. De muntjes vertegenwoordigden een geldwaarde en aan het einde van de actie zette Jos Sengers de verzamelde muntjes om in contant geld. Vele tienduizenden euros vloeiden op die manier het verenigingsleven in Dongen in. Daarnaast was Jos Sengers nog sponsor van vele Dongense evenementen als DongenIce en het Oranjeparkfestival  en van diverse sportverenigingen.

jos4

Uit dankbaarheid voor zijn betrokkenheid werd een ontroerde Jos Sengers in juni 2014 door de gezamenlijke verenigingen verrast met het Jos Sengers Bankje, een social sofa op een prominente plek in het centrum van Dongen. Jos werd in de jaren dat hij in Dongen als ondernemer actief was, een echte Dongenaar en zo zal hij ook herinnerd worden. Bedankt Jos voor je betrokkenheid bij de Dongense samenleving. We zullen je missen.

We wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Reacties