Open Strokeplay Kampioenschap Dongen

Foto: CC0/Public Domain

Op vrijdag 12 juni aanstaande wordt bij Golfcentrum Dongen de 1ste editie van het Open Strokeplay Kampioenschap Dongen gespeeld. Deze strokeplay wedstrijd wordt gespeeld over 18 holes en is toegankelijk voor iedereen die geboren en getogen is in Dongen, op dit moment inwoner is of economisch verbonden is aan de gezelligste gemeente van Noord Brabant.

Dit tournooi staat los van het RABO Dongens Open Golf van de organisatie, Goos Evenementen. Van dat tournooi is vernomen dat het RABO Dongens Open dit jaar in ieder geval niet in het voorjaar zal plaatsvinden. De organisatie van het Open Strokeplay Kampioenschap Dongen heeft dit strokeplay tournooi zelf georganiseerd. Dit is op een goede manier met Goos Evenementen gecommuniceerd.

skd

Gastheer voor het Open Strokeplay Kampioenschap Dongen is natuurlijk Golfcentrum Dongen. Deze 9 holes PAR 36 baan met A-status is door zijn ontwerp, goedgeplaatste waterhindernissen en verrassende rough uitdagend voor iedere golf(st)er. De winnaar kan zich met recht een ware kampioen noemen.

Er zal in verschillende handicap categorieën worden gespeeld; de indeling van de categorieën is afhankelijk van het aantal deelnemers. Iedereen met een handicap en lid van de NGF is van harte welkom om te komen strijden om de felbegeerde Trofee.

De partijvorm is individueel strokeplay zodat de ware kampioenen naar voren komen. Er komen de volgende categorieën;

1: Bruto strokeplay voor de lagere handicappers en een netto strokeplay met handicapverrekening.
2: Hogere handicappers een netto strokeplay met een handicapverrekening.

Deelname aan het Open Strokeplay Kampioenschap Dongen bedraagt € 50,= per persoon. Voor leden van Golfcentrum Dongen bedraagt de deelname € 30,=. In de deelnameprijs zijn begrepen: startbewijs/greenfee voor die dag, ballen om in te slaan op de drivingrange en deelname aan de afsluitende barbecue die mede mogelijk wordt gemaakt door Keurslager Marco van Strien.

Naast de wedstrijd wordt er 12 juni ook een clinic georganiseerd voor familie, vrienden, kennissen en collega’s die nog niet bevangen zijn door het golfvirus. Deze clinic wordt verzorgt door de Golfprofessionals van Golfschool Dongen. Deelname aan de clinic bedraagt € 50,00 per persoon. Hiervoor krijgt u een clinic van 4 uur. Tijdens de clinic maakt u kennis met alle basisslagen van het golfspel en speelt u het laatste uur een wedstrijd op de PAR 3 oefenbaan. Daarnaast eet u gezellig met de bbq mee een wellicht valt u nog in de prijzen.

Opgave van uw deelname aan de wedstrijd of clinic kan door te klikken op deze link

Na uw inschrijving ontvangt u informatie over de betalingswijze. Dit betekent dat uw deelname definitief is indien u dan voor 5 juni uw geld voor uw deelname heeft betaald. Er komt een maximum aantal deelnemers. De volgorde van inschrijving is daarbij bepalend. Voor 5 juni wordt de dagindeling aan alle deelnemers kenbaar gemaakt. De organisatie ziet uw inschrijvingen graag tegemoet.

Reacties