Inwonerpanel aan de slag met Looiersplein

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Onder het Digitaal Inwonerpanel Dongen wordt vanaf vandaag, donderdag 4 juni, een onderzoek uitgezet over het thema ‘Vernieuwing Looiersplein’. Meedenken over dit onderwerp? Dat kan!

Het Looiersplein maakt deel uit van het project Herinrichting Centrum. Vorig jaar is de Hoge Ham na een uitgebreid participatietraject opnieuw ingericht. De uitvoering van het Looiersplein (en de omliggende stoepen en paden) is gepland in de tweede helft van 2016. Ook bij dit traject wil de gemeente inwoners, ondernemers en gebruikers nauw betrekken. KLIK HIER om deel te nemen aan het onderzoek

Voorkeuren
Tijdens de kerstmarkt in december zijn al veel wensen en ideeën opgehaald. Via het onderzoek onder het Digitaal Inwonerpanel wil de gemeente deze wensen en ideeën concreter maken en scherp krijgen welke varianten de voorkeur hebben. Het onderzoek bestaat uit een combinatie van vragen en sfeerbeelden. Na het onderzoek gaat een ontwerpteam bestaande uit inwoners, ondernemers, gebruikers, medewerkers van de gemeente en een ontwerper aan de slag om de opbrengst te vertalen in een plan.

Inwonerpanel
Het Inwonerpanel – bestaande uit 750 inwoners uit de kernen Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart – speelt een belangrijke rol in het richting geven van toekomstig beleid. Het panel denkt mee. Het panel praat mee. Het Looiersplein is een plein voor iedereen. Daarom wil de gemeente ook inwoners die nog geen lid zijn, de mogelijkheid bieden om hun mening te geven over dit onderwerp.

Aanmelden
Wilt u meedenken over het Looiersplein? Boven in dit artikel staat een link naar het digitale onderzoek. U kunt tot en met 21 juni 2015 de online vragenlijst invullen. Uw medewerking en mening worden zeer op prijs gesteld!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen