Parkfeest Oosterhout in gevaar

Foto:

Het Parkfeest in Oosterhout heeft de editie van afgelopen weekend met rode cijfers afgesloten. Oorzaak was het slechte weer van zondag waardoor er maar weinig publiek meer in het park bleef en de baromzet dramatisch laag was. De organisatie vraagt nu in een open brief om steun van de Oosterhoutse bevolking om het feest overeind te houden.

Afgelopen weekend hebben vele duizenden mensen genoten van de 19e editie van het jaarlijks terugkerende Parkfeest in het Slotpark van Oosterhout. Ooit is dit feest begonnen als eenmalig evenement voor het behoud van de Mienushal, de bouwhal van de carnavalswagens. Inmiddels is het Parkfeest niet meer weg te denken van de Oosterhoutse evenementenagenda. De afgelopen 19 jaar is in totaal maar liefst 450.000 euro uitgekeerd aan vele maatschappelijke en culturele goede doelen; van de winst van het Parkfeest heeft heel Oosterhout de afgelopen jaren kunnen profiteren!

Deze 19e editie was een heerlijk, ouderwets Parkfeest. Vrijdag- en zaterdagavond waren prachtig. Het weer zat mee, de muziek was goed en we hadden een fantastisch Parkfeest gevoel. En ook voor de zondag klopte alles: een leuke line-up op de podia in Slotpark West en van alles te doen voor jong en oud in Slotpark Oost. Helaas begon het al tijdens het ontbijt  te regenen en het hield niet meer op.

pf2

Parkfeest dreigt te verzuipen
Helaas heeft het Parkfeest de laatste jaren vaker te maken gehad met slecht weer en hierdoor zijn onze reserves uitgeput. Dit jaar hield het slechte weer pas op ver nadat The Kik hun laatste noot had gespeeld. Hierdoor is dit jaar het Parkfeest letterlijk en figuurlijk verzopen. Het Parkfeest dreigt nu kopje onder te gaan. Daarom vraagt Stichting Parkfeest Oosterhout om steun om ervoor te zorgen dat het nu niet stopt en er volgend jaar toch weer een Parkfeest kan worden georganiseerd.

Red ons Parkfeest
Ook u kunt ons helpen het Parkfeest te redden! Wij vragen alle mensen die zich verbonden voelen met één van de grootste maatschappelijke evenementen van Oosterhout om een bijdrage. Uiteraard staat het vrij om een bedrag over te maken, maar symbolisch zou een bijdrage van

€ 20,00 erg mooi zijn om de 20e editie mede mogelijk te maken. U kunt uw bijdrage storten op het rekeningnummer van Stichting Parkfeest: NL28 RABO 0112 2907 28 t.n.v. Stichting Parkfeest Oosterhout onder vermelding van ‘Ik red ons Parkfeest’. Meer informatie treft u aan op onze website www.parkfeest.nl/redonsparkfeestinfo.

Reacties