Musis Event Jubileumconcert, een ‘must see’

Foto:

Met maar liefst zes zangsolisten en een popcombo brengt het harmonieorkest van de jubilerende Koninklijke Muziekvereniging Musis Sacrum weer een spetterend evenement.
Herinnert u zich nog de Night of the Promsconcerten en later de Musis Events welke in de Salamander zijn georganiseerd? Dat gaat men op 13 juni nog eens dunnetjes overdoen, dit keer in De Cammeleur.

Op de dag dat de muziekvereniging exact 175 jaar bestaat, wordt er een muziekfeest der herkenning georganiseerd. De volgende zangsolisten (foto boven) treden voor u op: Dewy Bosters (oa Bad Romance van Lady Gaga), Dré van den Bosch (oa Dansen op de vulkaan van De Dijk), Rob Heijkant (oa An American Trilogy van Elvis Presley), Isabelle Lafeber (oa All that Jazz uit de musical Chicago), Babs Levens (oa Miracle van Ilse de Lange) en Annemieke Verharen (oa Viva la vida van Coldplay). Het harmonieorkest en popcombo (onder leiding van Robert van Enschot) verzorgen de begeleiding van deze solisten, maar ze brengen ook een aantal instrumentale muziekstukken. Wat dacht u van een Deep Purple medley en, een mooie tegenhanger, een Abba-medley of ‘Omens of Love’ van T-Square. Het complete programma staat op de evenementpagina op de website vermeld. Het wordt een feestelijke muzikale avond die u meegemaakt moet hebben. Compleet met een mooie geluids- en lichtshow verzorgd door AVEvent Supply, ook uit Dongen natuurlijk.

Extra zitplaatsen
“Er zijn extra zitplaatsen gecreëerd, dit vanwege de grote vraag naar zitplaatsen”, vertelt Henk Snijders van het productieteam. “We willen zo de mensen maximaal laten genieten van een unieke muzikale Dongense productie”, sluit Snijders af. Toegangskaarten zijn via de website van de muziekvereniging www.musissacrum.com, verkrijgbaar. Ook zijn de kaarten te koop bij DA Ingrid en De Cammeleur. Voor de prijs hoeft u het niet te laten; zitplaatsen kosten €10 en een staanplaats koopt u voor slechts €7,50. Het concert begint op zaterdagavond 13 juni stipt om 20.00 uur en men kan genieten van een programma van een twintigtal muziekstukken.

mu152

Reacties