Gratis bedrijfsfilm voor GM vloeren design

Foto:

Een overval. Maar dan met goede bedoelingen. Niet om te halen, maar te brengen! Ondernemer Rob van Riel werd vanmiddag in zijn nieuwe showroom aan de Kanaalstraat in Dongen verrast met een bliksembezoek van filmmaker Hans Zimniak.

GM vloeren design is de maandwinnaar Juni van de het Dongense bedrijf zimniak.com, dat deze zomer drie maanden lang een lokale ondernemer een gratis bedrijfsfilm aanbiedt. Voor nul euro, nada, noppes regelt zimniak.com camera, cameraman/ regisseur, licht en geluid en worden gedurende 2 uren op locatie opnames voor de montage van een flitsende businessclip.

Filmmaker Hans Zimniak: “Na het succes en alle aandacht voor de vorige winnaar Discus Leo van Riel hebben we ook deze maand weer diverse aanmeldingen ontvangen. Jullie hebben wederom genomineerd en wij hebben wederom gekozen.“

De top 5 van aanmeldingen (in willekeurige volgorde):
– Dirkjes Koffie
– Mach-IT
– Paul de Groenteman
– Spar Claassen
– Rooij&Burg

WINNAAR GRATIS BUSINESSCLIP JUNI 2015: GM vloeren design

“Mooie producten, actief meedenken en super adviezen”. Zo wordt Rob van Riel gekenmerkt door de aangever. “Hij heeft dezelfde achternaam als de vorige winnaar, maar komt oorspronkelijk uit Oisterwijk, dus dat is toeval.”, lacht Hans Zimniak. GM vloeren design werd voorgedragen door Edgard Bogers. Hij ontvangt een LED-zaklamp als attentie.
Wil jij een ondernemer voordragen voor de maand JULI, meld hem/haar dan aan via www.zimniak.com/inhetzonnetje Motiveer je keuze zo origineel mogelijk. Dan maken zij een originele promo! Laat de zon maar schijnen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen