Harmonie Aurora zoekt nieuwe bestuursleden

Foto:

In september 2013 kreeg Harmonie Aurora een nieuw bestuur. Dit bestuur startte met veel energie en ideeën aan haar taken. Hoewel het aantal bestuursleden beperkt was, is er toch veel bereikt. De tijd vliegt voorbij en dat heeft ook gevolgen voor het bestuur. De secretaris van Harmonie Aurora besloot in april haar taken neer te leggen. Irma Willemse wilde weer gewoon muzikant zijn. In een persbericht meldt de vereniging: “We bedanken Irma voor haar harde werken en inzet voor Aurora. Zonder haar hadden we nooit zover kunnen komen.”

“Door het vertrek van onze secretaris bestaat het bestuur van Aurora nog maar uit vier leden: voorzitter, penningmeester, coördinator groot orkest en coördinator activiteiten. Daar brengen we graag verandering in. Onze voorkeur gaat uit naar een bestuur van 7 personen. We zoeken dus nog een secretaris en bestuursleden die aan de slag willen gaan met PR, sponsoring en/of communicatie” vervolgt het persbericht.

“Bestuurservaring is geen noodzaak, maar wel handig. We zoeken vooral mensen die met enthousiasme bij willen dragen aan de toekomst van Harmonie Aurora. Ben jij die vrijwilliger die ons komt versterken? Neem dan contact op met onze voorzitter (Rick Dusée) via [email protected]. Wil je meer informatie? Die kan onze voorzitter je ook geven. Ben je zelf niet die vrijwilliger maar ken je iemand anders die dat wel is? Laat hem of haar deze tekst lezen!”

“Natuurlijk ben je ook van harte welkom om naar onze repetitie te komen luisteren. We repeteren op dinsdagavonden in Café Aurora. We starten om 19:45 uur. Van 21:15 tot 21:30 uur hebben we pauze. In de pauze kun je gezellig wat met ons drinken en proeven van de sfeer binnen onze harmonie. Er zijn ook altijd bestuursleden aanwezig die je informatie kunnen geven.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen