Hoge Ham weer op de schop

Foto: Google Streetview

Op maandag 1 juni begint de reconstructie van de Hoge Ham vanaf de Biezen tot en met de kruising Dr. Kuyperstraat. De werkzaamheden duren tot uiterlijk 26 juni 2015. Dat meldt de gemeente in een bewonersbrief waarin de buurtbewoners geinformeerd worden over de aanpak van het project.

Aard van de werkzaamheden
De Hoge Ham krijgt een nieuw gezicht. Het gedeelte wat nu wordt aangepakt krijgt dezelfde indeling zoals het deel van de Hoge Ham tussen de Dr. Kuyperstraat en Sint Josephstraat.

Fasering
De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd waardoor de Hoge Ham deels bereikbaar blijft.
• Fase 1: van 1 juni tot en met 8 juni wordt het trottoir aan de zijde van de woningen-winkels opnieuw bestraat. Autoverkeer kan gebruik blijven maken van de rijweg.
• Fase 2: van 9 juni tot uiterlijk 26 juni wordt de rijweg en het trottoir aan de parkzijde opnieuw bestraat. De kruising Hoge Ham – Dr. Kuyperstraat – Min. Ruys de Beerenbrouckstraat zal op dinsdag 16 juni gereed zijn en weer opengesteld worden voor autoverkeer.

Bovenstaande data zijn onder voorbehoud. Weersomstandigheden kunnen voor vertraging zorgen.

Bereikbaarheid/omleiding
Bij woningen en winkels worden de trottoirs zo lang mogelijk in stand gehouden en indien nodig worden loopplanken neergelegd. Fietsers zullen moeten afstappen.
Tijdens de werkzaamheden in fase 2 is een omleiding van kracht voor doorgaand verkeer. Deze wordt met borden aangegeven.
Het gedeelte van de Biezen tussen de inrit naar het Aldi-terrein en de Hoge Ham wordt tijdens fase 2 tijdelijk in twee richtingen opengesteld zodat de panden in de Hoge Ham vanaf de Biezen richting de Dr. Willem Dreeslaan bereikbaar zijn.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen