Oud-leden welkom bij jubileum ZV De Vennen

Foto:

Zwemvereniging De Vennen viert dit jaar op bescheiden wijze het 60-jarig jubileum. In die 60 jaar hebben duizenden Dongenaren en mensen uit de nabije omgeving bij de vereniging hun baantjes gezwommen, een waterpoloballetje gegooid en aan vele recreatieve activiteiten deelgenomen.

Aanvankelijk in het buitenbad De Vennen, vervolgens vanaf eind 1970 in het zwembad van sportcomplex De Salamander en nu al weer zo’n 20 jaar in het overdekte water van sport- en bewegingscentrum De Vennen. Het 60-jarig bestaan wordt gevierd op zaterdag 27 juni a.s. Begonnen wordt om 14.00u met de “Duckrace” in de kanovijver, om 16.00u gevolgd door de 2015 editie van de Dongense Zwemkampioenschappen. Hierna (tussen 18.30u en 19.30u) kunnen oud-poloërs nog eens hun kunsten vertonen terwijl de jeugd zich kan vermaken in het recreatiebad. De dag wordt afgesloten met een feestavond in het horecagedeelte van De Vennen.

Deze activiteiten zijn bedoeld voor de huidige leden EN voor oud-leden. Ook die laatsten worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan de Zwemkampioenschappen en/of het Polo-uurtje en/of de Feestavond. Bent u of kent u zo’n oud-lid, geef uw of zijn/haar gegevens dan door via [email protected] en wij nemen contact op over de mogelijkheden!

vennenjub

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen