Online inschrijven 55e Zomerspelen gestart

Foto:

Ieder jaar zijn de Zomerspelen één groot feest, maar dit jaar met een speciaal tintje; de Zomerspelen bestaan 55 jaar! Uiteraard wordt dit jubileum uitgebreid gevierd. Dit zomerse festijn wil je niet missen! De Zomerspelen zijn van maandag 17 tot en met vrijdag 21 augustus. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 en de inschrijftermijn eindigt op donderdag 4 juni.

Voor jezelf en voor de vrijwilligers van de Zomerspelen is digitaal aanmelden het makkelijkst. Wij verzoeken je dan ook om – indien mogelijk – jezelf digitaal aan te melden via onze website (KLIK HIER). Jouw ouder(s)/verzorger(s) willen je hier vast bij helpen!

Alle Dongense kinderen van vier jaar tot en met alle kinderen van de brugklas kunnen zich opgeven. Dit is dus inclusief de nog niet schoolgaande kleuters. Zoals gebruikelijk zullen ook dit jaar de kinderen worden ingedeeld in de verschillende leeftijdsgroepen. Elke groep heeft een eigen thema, maar deze thema’s blijven nog even geheim.

Kinderen die wel in Dongen wonen maar niet in Dongen op school zitten en kinderen uit de brugklas kunnen zich aanmelden op zaterdag 13 juni tussen 11:00u en 12:00u bij de Openbare Bibliotheek Theek5 aan de Mgr. Schaepmanlaan 27 te Dongen. Natuurlijk kunnen ook zij zich via de website aanmelden!

Voor vragen kun je mailen naar [email protected]

 

Reacties