Wijkraad West 1 gered

Foto:

De wijkraad West 1 is gered. Enkele weken geleden luidde de wijkraad de noodklok. Door voortdurende onderbezetting zag het bestuur zich genoodzaakt het wijkraadswerk stop te zetten als er zich niet snel nieuwe vrijwilligers meldden. Die noodkreet heeft resultaat gehad, want inmiddels hebben zich vier wijkbewoners gemeld, die hun schouders onder de wijkraad willen gaan zetten. Dat zijn Jim Pierik, Ruud Zwiep, Carlo Kanters en Corinne Hoogenboom.

Tijdens de jaarvergadering op woensdag 27 mei zullen zij zich verder voorstellen en kunnen bewoners kennis met hen maken. Het huidige bestuur is uiteraard zeer content met de nieuwe aanwas. Nu kan immers de zo belangrijke functie als spreekbuis voor de wijk blijven voortbestaan. In de afgelopen 20 jaar heeft de wijkraad West 1 enorm veel bijgedragen aan de leefbaarheid in de wijk, zoals de facelift van het Europaplein, de nieuwe bestemming voor de Pauluskerk, de renovatie van park Molenweide, het geluidsscherm aan de Westerlaan, het eetpunt in Europlus en de natuurspeeltuin bij de Reggestraat.

Tijdens de komende jaarvergadering kunnen bewoners ook hun idee├źn en wensen kenbaar maken. De wijkraad hoopt op een grote opkomst. De jaarvergadering wordt gehouden in Europlus en begint om 20.00 uur.

Reacties