Inschrijving Avondvierdaagse ook online

Foto:

Ook dit jaar zal in Dongen van 2 juni t/m 5 juni weer de Dongense Avond4daagse plaatsvinden. Buiten de gezelligheid, saamhorigheid en mooie routes langs plekjes waar je anders nooit komt, zullen er ook enkele vernieuwingen te bespeuren zijn! Zo is er dit jaar een thema aan de Avond4daagse gekoppeld. Het centrale thema van dit jaar is : GEZONDHEID!

De organisatie wil dit dan ook uitdragen in bv. de dagelijkse consumpties onderweg. Er zal een gezonde snack uitgedeeld worden. “Wij hopen dat u de kinderen tijdens de intocht op vrijdag 5 juni 20.00u. natuurlijk ook flink verwend voor de geleverde prestatie met een gezonde traktatie.” meldt de organisatie in een persbericht.

Ook nieuw is de mogelijkheid voor online inschrijving. Dit is gemakkelijk en u kunt doen wanneer het u uit komt. Ga naar www.a4d-dongen.nl en volg de instructies. Bij online inschrijven zijn de kosten € 5,-. Mocht u niet in de gelegenheid zijn online in te schrijven, kunt u zich natuurlijk nog steeds persoonlijk inschrijven. Mogelijkheid hiertoe zal zijn op:

Vrijdag 29 mei 18.30u – 20.00u bij Albert Heijn
Zaterdag 30 mei 10.00u – 16.00u bij Albert Heijn of Jumbo
Maandag 1 juni 13.30u – 16.00u bij Cafetaria de Tramhalte
18.30u – 20.00u bij Café de Viersprong
Dinsdag 2 juni vanaf 17.00u op het Wilhelminaplein (deze dag zullen de kosten € 5,50 zijn)

Verder is de organisatie nog op zoek naar enkele verkeersbegeleiders die ons team ‘veiligheid’ zouden kunnen assisteren. Wilt u uw steentje bijdragen dan zouddit erg op prijs gesteld worden. Mocht u nog niet in het bezit zijn van een certificaat dan verzorgt Stichting Avond4daagse Dongen de administratie en opleiding. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met [email protected] .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen