Gratis Workshop ‘Marketing voor starters’

Foto:

Loop je (al langer) met het plan om een bedrijf te starten, of ben je al een tijdje bezig? Kom dan naar de workshop ‘Marketing voor Starters’ van Janssen Accountants op 21 mei in De Looierij.

Donderdag 21 mei 2015
Ontvangst vanaf 19.00 uur
19.30 uur Start workshop door de heer Freek Hogeboom
21.30 uur: Afsluitende borrel + bezoek aan museum
Locatie: De Looierij, Kerkstraat 33 Dongen
Deelname is gratis

KLIK HIER om je aan te melden voor deze gratis workshop

Tijdens de workshop ‘Marketing voor Starters’ neemt Freek Hogeboom je mee in de wereld van marketing. Marketing is een enorm containerbegrip, maar wat betekent het eigenlijk en wat past er bij jou als ondernemer? Je moet je klantenbestand vanaf de grond gaan opbouwen, maar hoe doe je dit? Iets opbouwen doe je op basis van een stevig fundament, zo ook jouw klantenbestand. Maar wat is nu dit fundament voor je bedrijf? En hoe kun je klanten werven zonder daar (veel) geld voor kwijt te zijn?

Deze vragen worden behandeld tijdens de workshop ‘Marketing voor Starters’. Je wordt meegenomen in het hoofd van de klant en leert wat marketing eigenlijk is en hoe jij dit kunt inzetten voor je bedrijf. Je leert de basis van je bedrijf opzetten en hoe je op een goedkope manier je klanten kunt binnenhalen.

Na afloop van de workshop kun je, onder het genot van een hapje en een drankje, napraten en ervaringen uitwisselen met de andere deelnemers.

Graag tot 21 mei!

Reacties