Dierenshop Discus Leo van Riel wint gratis bedrijfsfilm

Foto:

Het wordt een zonnige zomer: in de maanden mei, juni en juli verrast het Dongense bedrijf zimniak.com elke maand een lokale ondernemer. Deze wordt extra in het zonnetje gezet zetten door voor hem/haar gratis een bedrijfsfilm te produceren. Voor nul euro, nada, noppes regelt zimniak.com camera, cameraman/ regisseur, licht en geluid en worden gedurende 2 uren op locatie opnames voor de montage van een flitsende businessclip.

Filmmaker Hans Zimniak: “We hebben diverse aanmeldingen ontvangen. De meesten creatief, incidenteel een school (terwijl we ons overigens juist richten op “de ondernemer”). En sommigen gewoon lekker voor zichzelf. Maar… alles mag!”.
Zimniak stelde uit alle aanmeldingen een top 5 samen:

– Bakkerij Pim Filius
– Spar Claasen Europaplein
– Babet Trommelen Fotografie
– Dierenshop Discus Leo van Riel
– J&R Bouw

een koos uiteindelijk als winnaar van de gratis businessclip 2015: Dierenshop Discus Leo van Riel

“Leo is al jaren ondernemer, laat zich niet gek maken door de crisis en het veranderend koopgedrag en straalt altijd optimisme uit. Persoonlijk en betrokken. Dát is het type ondernemer dat ik een gratis film gun.”, aldus Hans Zimniak. Leo werd gisteren in z’n winkel verrast en letterlijk in de schijnwerpers gezet (foto). Dierenshop Discus Leo van Riel werd voorgedragen door Paul van Dongen. Hij ontvangt een LED-zaklamp als attentie.

Wil jij een ondernemer voordragen voor de maand JUNI, meld hem/haar dan aan via www.zimniak.com/inhetzonnetje Motiveer je keuze zo origineel mogelijk. Dan maken wij een originele promo! Laat de zon maar schijnen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen