Cultureel talent gevraagd

Foto:

Stichting Donckhuys organiseert samen met het Cultureel Platform Dongen een evenement in De Cammeleur dat aansluit op de landelijke Week van de Amateurkunst. Voor dit evenement is Donckhuys nog op zoek naar lokale talenten op gebied van zang, dans, theater en circus.

Op zondag 31 mei 2015 vinden er in Dongen meerdere evenementen plaats. Op de Hoge Ham is Verrassend Dongen en in park Vredeoord is De Dag van het Park. De Cammeleur ligt tussen deze twee evenementen in en zoekt daarom de verbinding op.

Voor de deur van de Cammeleur tussen de Hoge Ham en Park Vredeoord worden tentjes geplaatst om de verbinding tussen de evenementen weer te geven. In de tentjes kunnen bezoekers één op één snuffelen aan bijvoorbeeld een muzikant, een verhalenverteller of een dichter. De bezoeker wordt steeds verrast door deze kleine ontmoetingen.

Ben jij actief op het gebied van zang, dans, theater of iets soortgelijks en breng je dat graag over aan anderen? Dan stellen wij graag een tentje voor je beschikbaar op 31 mei van 13.30 tot 17.00 uur. Interesse? Neem dan gerust contact op met Roxanne Petermeijer via [email protected] of via 0162-312000.

Reacties