Gemeentelijke oorkonde voor Harrie Klijs

Foto: Ton Zinger

Op maandag 27 april reikt wethouder Piet Panis een gemeentelijke oorkonde uit aan de heer H.G.J. (Harrie) Klijs (66 jaar). Hij ontvangt de gemeentelijke oorkonde als blijk van waardering voor zijn inzet als bestuurslid van de Oranje Stichting van Klein-Dongen-Vaart. Sinds de oprichting van de Oranjestichting in 1979 is hij lid van het bestuur. Wethouder Panis overhandigt de oorkonde na afloop van de prijsuitreiking van de Wielerronde op Koningsdag in Dongen-Vaart.

Voordat de Oranjestichting werd opgericht organiseerde de heer Klijs de wielerronde al vanuit het Jeugdcentrum. De heer Klijs organiseert de wielerronde op Koningsdag nu voor de 46e keer. Hij bouwt op, coƶrdineert en stuurt vrijwilligers aan. Van begin tot het eind is de heer Klijs betrokken bij de wielerronde. Dit jaar is de laatste keer dat Harrie Klijs de wielerronde organiseert.

Traktorbehendigheidsrace
De heer Klijs is degene die de tractorbehendigheid organiseert, de dag voor of na Koningsdag. Van secretariƫle werkzaamheden tot het verzinnen en bouwen/uitvoeren van het parcours; de heer Klijs regelt het allemaal. Ieder spel wordt door Harrie Klijs bedacht en getest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen