Tonight at the Park: Robin Riccio en Art Lectic

Foto:

Vandaag gaan het Oranjeparkfestival van start. Vanaf 14.00 is Park Vredeoord het kloppend hart van Dongen met een ongekende variatie aan artiesten en bands. De programmacommissie heeft naturlijk ook aan de jongere bezoekers gedacht. Van 20.00 tot 23.00 kun je los gaan op de vetste muziek van de Dongense DJ’s Robin Riccio en Art Lectic in de grote tent op het Wilhelminaplein. Be there!

Zowel Robin Riccio (Robin Nollen) als Art Lectic (Ard Leenderts) timmeren hard aan de weg om nationaal en internationaal carrière te maken als DJ.

Na het winnen van de DJ Clash van dancefeest organisator Dancetour in Tilburg is de 17-jarige Art Lectic bezig aan een glansrijke carrière. Steeds meer organisatoren van parties weten hem te vinden en hij zorgt ervoor dat het dak er tijdens zijn show helemaal afgaat. Een megatalent met veel eigen muziek en een grote toekomst voor zich.

Robin Riccio (21) is 6 jaar geleden gaan draaien en heeft de kneepjes van het vak geleerd in zijn eigen studio en bij discotheek Oscar’s in Raamsdonksveer. Sinds zijn achttiende brengt Robin ook eigen muziek uit. Vorig jaar won hij de Pepsi DJ Dance Clash en werd hij uit een veld van 300 deelnemers verkozen tot de beste. Hij won er een ticket mee naar Curacao waar hij draaide in de bekende club Bermuda. Ook werd ie al gekozen tot ‘Baas van het Plein’ bij een DJ Contest in Almere. Hij werkt regelmatig met grootheden als Lucien Foort. Robin’s stijl kan het beste omschreven worden als een mix tussen progessive, electro en ritmische house.

Het volledige programma van het Oranjeparkfestival vind je HIER

 

Reacties