Geen paraplu’s en selfiesticks op festivalterrein Oranjepark

Foto: Flickr

In verband met de veiligheid van de bezoekers zijn paraplu’s en selfiesticks  tijdens het Oranjeparkfestival niet toegestaan op het festivalterrein (Park Vredeoord). Dit meldt het Oranje Comité vandaag op haar facebookpagina.

Het verbod op paraplu’s en selfiesticks is in de festivalwereld zeer gebruikelijk. Dit soort evenementen zijn vaak druk bezocht en het publiek staat erg dicht bij elkaar. Met een paraplu of een selfiestick kunt u dan ongewild toch snel iemand verwonden. Daarnaast ontneemt het gebruik van paraplu’s al het uitzicht voor de bezoekers achter u. Het Oranje Comité Dongen rekent op uw begrip.

selfie

Wat voor weer wordt het?
Voor wat betreft de weersvooruitzichten is het zo dat er zondag nog wel kans op buien is maar naarmate de dag vordert neemt de kans daarop af. Er zijn op het festivalterrein eventueel ook ponchos te koop. Koningsdag zal, zoals het er nu uitziet, grotendeels droog verlopen met zo nu en dan zelfs kans op een zonnetje. De temperaturen zijn met 11 graden niet hoog maar met een warme jas aan valt er volop te genieten in en om Park Vredeoord.

Reacties