Oranjeparkfestival 2015: The Tzars

Foto:

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen. dongen.nieuws.nl stelt in de laatste weken voor het festival iedere dag een artiest of band voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zal proberen te veroveren. Iedere dag voegen we weer een optredende artiest of band toe aan onze speciale rubriek ‘Oranjeparkfestival’ (zie boven). Vandaag: The Tzars. Zij zijn te zien als slotact op de WIJmetAARTS Koningsnacht op 27 april vanaf 21.30 uur

Keizerlijk entertainment met de Tzars
De laatste anderhalf uur van de WIJmetAARTS Koningsnacht van 2015 worden dit jaar opgevuld door de Engelse band The Tzars. Vijf turbo-aangedreven muzikanten met een fantastische blazerssectie, funky keyboards, een inspirerende gitarist en één van de meest solide ritmesecties die je ooit gezien hebt. Deze 5-koppige band zal het park laten schudden op zijn grondvesten.

De band staat bekend om de enorme energie die van het podium afspat. Zij nemen het publiek mee op een muzikale reis  en één ding is zeker, deze bemanning weet wat feesten is.! Gekleed in hun unieke outfits loop je als publiek meteen warm voor de charismatische zanger Patrick en zijn kameraden. De band bestaat uit gelouterde muzikanten die in bijna alle landen van Europa het woord feest al een nieuwe dimensie hebben gegeven. Elke song wordt door hen verbouwd tot een sensatie. Liedjes van Abba  tot GaGa, James Brown tot Bob Marley en elke song aangepast aan de Tzars onmiskenbare stijl, vol energie, showmanship en choreografie. De meest opwindende show ooit!

Reacties