Programma Bokse Bikersz D 2015

Foto:

Op zondag 19 april 2015 is het weer zo ver: dan wordt voor de vijfde maal de Bokse Bikersz D gehouden. Ter hoogte van Café-Gasterij Den Hamse Bok aan de Hoge Ham 45 te Dongen (in het verlengde van de Dongense Jaarmarkt) wordt de hele dag een geweldig motorevenement gehouden.

De vorige vier edities mochten rekenen op een grote belangstelling van liefhebbers van motoren, vette live-muziek en vooral heel veel Brabantse gezelligheid. Op 19 april 2015, het eerste lustrum, kunnen de bezoekers/deelnemers genieten van de vele en bijzondere motoren, de motortoertocht, diverse leuke kraampjes in het teken van motoren, eten & drinken en de geweldige live muziek van een drietal bands.

De organisatie van dit evenement is in handen van de Stichting Bokse Bikersz D. Deze stichting wil de positieve aandacht voor het gezamenlijk motorrijden stimuleren en organiseert evenementen in Dongen voor liefhebbers van motoren, waarbij Goede Doelen financieel worden ondersteund. Ook voor de 2015-editie van de Bokse Bikersz D hebben wij een tweetal Goede Doelen uitgezocht, te weten:

  • Stichting Vrienden van het Hospice Dongen, welke zich inzet voor de vrijwilligers en bewoners van het Hospice in Dongen. Een hospice verleent intensieve zorg en kwaliteit van leven in een huiselijke omgeving voor mensen die in de laatste fase van hun leven zijn beland;
  • Home of Good Hope, een intitiatief van Monica Imanga uit Namibië, die zich inzet voor kansarme kinderen uit de sloppenwijken. Dagelijks maakt zij eten (soep en maispap) voor circa 400 kinderen, probeert ze de hygiëne te verbeteren en geeft voorlichting aan de kinderen. Vanuit Dongen wordt dit project ondersteund door Sanne Vermeijs.

Programma Bokse Bikersz D 2015

Vanaf 09.30 u. kunnen motorrijders zich, ter hoogte van den Hamse Bok, inschrijven voor de bewegwijzerde toerrit. Het inschrijfgeld is € 20,–, daarvoor krijg je het unieke 1e lustrum Bokse Bikersz T-shirt en een Bokse lunch, en natuurlijk gaat de opbrengst naar Stichting vrienden van het Hospice en Home of Good Hope.
Let op; kom op tijd want voor de T-shirts geldt; op=op!

10.00 – 17.00 u. MOTORS KIEK’N en Motormarkt, met stands van o.a.
Route 97 motorcycles, Vermijs motorsport, Bandencentrum Gilze,
Rollé carelectronics, ANWB rijopleidingen Breda, de BBD enveloppenloterij met prachtige prijzen, en de heerlijke Hap en Tap van den Hamse Bok.

13.30 – 14.30; live muziek van de legendarische Dongense rock cover band,
Kroeta en de Gaskachels.

15.00 – 17.00; live muziek van de ijzersterke rock van toen tot nu formatie,
Dr. Daniels.

18.00 – …… Afterparty in den Hamse Bok, met, vanwege groot succes vorig jaar,
live muziek van de Vlaamse PM Soundband.

Dus voor een dag met een mooie motortoerrit, gezelligheid, live muziek, motors, lekker eten en een goeie pint, kom je zondag 19 april naar de Bokse Bikersz D!

De Bokse Bikersz D wordt dit jaar mede mogelijke gemaakt door:
MTC CC Ridersz, Den Hamse Bok, Strada Motoren, Route 97 motorcycles,
Vermijs motorsport, JES event support, de Hoogh bouwbedrijf, van Peer autoschade,
ACR Sprang Capelle, 2stage sound & vision, ANWB rijopleidingen Breda,
Hans Louwet transport, HDC Puree, Rollé Car Electronics, Donkers reclame,
Hoekstra schilders, Bandencentrum Gilze, R&G timmerwerken, v. Ginneken meubelen
en niet te vergeten de BBD vrijwilligers!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen