Acht jubilerende leden The Rhythm Cleaners benoemd tot erelid

Foto:

Op woensdag 15 april tijdens de wekelijks repetitie werden the Rhythm Cleaners verrast door een onverwacht bezoek van het bestuur. Het bestuur kwam de hardnodige repetitie verstoren met een aangename verrassing. Een achttal leden werden door het bestuur om verscheidene redenen benoemd tot erelid van de vereniging.

Naast de gebruikelijke bak ‘juup’ kregen de ereleden ook nog een gouden bezem uitgereikt ter nagedachtenis. Gertjan Verhagen werd van harte bedankt voor zijn inspanningen als tien-jaarzittende-voorzitter. Kevin Timmermans en Leon Dekkers worden zeer gewaardeerd voor hun onderhoud aan het instrumentarium, waaronder de sponsoring van sokken en ductape voor prachtige stokken. Tim Hageman kreeg waardering voor de organisatie van de Europese campingtours. Het onderhoud aan het wagenpark was voor Rob van Eersel de reden van benoeming. Marthyn Dekkers kreeg zijn blijk van waardering voor zijn vele inspanningen aan het secretariaat. Als voorganger tijdens de repetities en beheer van de financiële zaken liet penningmeester Twan Lankhaar zich benoemen tot erelid. Tot slot werd Corné Melsen bedankt voor zijn inspanning als vaste PR en communicatieman.

Rhythm TENTation 2015
De kersverse ereleden hebben met hun 10 jarig bestaan een druk jaar. Momenteel zijn zij druk met de voorbereidingen voor Rhythm TENTation 2015 waarbij zij hun jubileum en tevens afscheidsfeest groots zullen vieren. Op 11 juli 2015 zal er aan de Wielstraat in ’s Gravenmoer weer een feesttent herreizen. The Rhythm Cleaners zullen hier nog één keer een vernieuwd optreden neerzetten om zo samen met hun gasten het 10 jarig jubileum te vieren. De langverwachte kaartverkoop openen The Rhythm Cleaners met een optreden tijdens de traditionele Kongingsdag barbecue op het dorpsplein in ’s Gravenmoer. De eerste kaarten kunt u kopen op het dorpsplein. Na Koningsdag zullen kaarten te koop zijn via www.rhythmcleaners.nl, Keurslagerij van Strien en bij de Emté te ’s Gravenmoer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen