Op zoek naar Dongens talent in The Orange Factor

Foto:

Wil jij een keer optreden op het grote podium in Park Vredeoord met Koningsdag? Word jij hét nieuwe talent van Dongen en zorg jij voor kippenvel op de armen van duizenden Dongenaren in het Oranjepark? Grijp nu je kans! Op 27 april organiseert het Oranje Comité Dongen voor de vijfde maal een mega-talentenjacht met de Koninklijke naam “The Orange Factor”

Op het Wilhelminaplein staat de gehele middag een professioneel podium waar jij tijdens de openbare audities je talenten aan een deskundige jury kan laten zien of horen. Je mag – alleen of met een groep – een nummer zingen, een dansact opvoeren, je papegaai laten praten, een jongleeract opvoeren of wat dan ook. De jury zal alle Dongense talenten beoordelen en de winnaar(s) van The Orange Factor mag/mogen op 27 april op prime time (als voorprogramma van de hoofdact) nog een keer optreden op het grote podium in het park. Wow, dat is kicken!

Geef je snel op voor de audities op 27 april en wie weet staat daar straks je act op te voeren voor een publiek van 5000 mensen. Ken je een groot talent in de familie of de buurt? Laat hem of haar zich dan ook opgeven Vul het inschrijfformulier in op de website van het Oranjeparkfestival (KLIK HIER) en de organisatie neemt contact met je op. Come on and show your talent at The Orange Factor!

Reacties