Wegsleepregeling in centrum voor de jaarmarkt

Foto:

Zondag 19 april aanstaande staat het centrum van Dongen in het teken van de jaarmarkt. op de marktdag gaan vanaf half vijf vele vrijwilligers namens Dongen Promotion aan de slag met het opstellen van de markt. Vanaf middernacht geldt in het centrum een parkeerverbod met wegsleepregeling.

Omwonenden hebben deze week een brief van de organisatie gehad waarin verzocht is vanaf zaterdagnacht hun auto elders buiten het parkoers te parkeren. Staan er auto’s dan wordt geprobeerd na te gaan van wie deze auto is, deze persoon wordt opgezocht en alsnog gevraagd zijn of haar auto te verplaatsen. Is dit niet mogelijk dan volgt wegslepen met alle onkosten voor de eigenaar.

Terrassen staan weer op de vertrouwde plaatsen. Alleen het terras op het Aldi-terrein is verhuisd naar het parkeerterrein aan de Biezen. In het verlengde van de Hoge Ham, richting gemeentehuis, vindt dit jaar het vijfde motortreffen en live optredens plaats bij café – gasterij Den Hams Bok. De organisatie is in handen van De Bokse Bikersz. Ook dit jaar zetten zij zich in voor een tweetal goede doelen: Vrienden van de Hospice Dongen en een organisatie die zich inzet voor kansarme kinderen in Namibië. De markt begint 19 april om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Entree gratis en vrij parkeren rond het centrum.

Reacties