Win vrijkaarten voor ‘The Freakshow’ van The Circus of Horror

Foto:

Voor de eerste maal in Nederland: The Circus of Horror – presents The Freakshow!!! Vergeet de trapezemeisjes in glitterpakjes, de circusdirecteur met zijn hoge hoed en de stuntelige clown… maar beleef de sensatie van het Horror Circus! Na succesvolle tournees in Duitsland, Engeland, Italië, en Spanje geeft het Horror Circus voor de eerste maal een beperkt aantal shows in Nederland. Van 3 tot en met 19 april slaat het Horror Circus de tenten op in Tilburg. Win nu bij dongen.nieuws.nl vrijkaarten voor dit spektakel.

Het Horror Circus is een totaalbeleving waar een heus Horrordome voor wordt opgebouwd. Bij het betreden van het tentencomplex waant de bezoeker zich direct in de zwarte wereld van bloeddorstige vampiers en gammele zombi’s. Alles is aangekleed in de naargeestige sfeer die we kennen uit de bioscoop… nu is het echt! Het publiek neemt plaats op comfortabele kuipstoelen rondom de ‘circle of fear’ waar het publiek ‘hatelijk’ welkom wordt geheten door clown Noah waarna het spektakel losbarst vol huiveringwekkende acrobatiek, bloedstollende trapezewerkers… alles op het randje… Zombi’s die door vuur springen, halsbrekende trapezekunstenaars, griezelig goede rekstokgymnasten en bloedstollende evenwichtskunstenaars. De komiek Armen zorgt met zijn zwarte humor voor een huiveringwekkende glimlach in het spektakel van bloed en angst! Uniek is de act van de meesterfreak Carne, die de meest freaky dingen laat zien!

De show wordt verzorgd door een internationale crew van artiesten afkomstig uit Kenia, Spanje, Wit-Rusland, Duitsland, Polen en Groot-Brittanië. Allen hebben een internationale carrière en worden speciaal bij elkaar gebracht voor dit Horror Spektakel. Het Horror Circus… durft u het aan? Het Horror Circus geeft van 3 tot en met 19 april 2015 shows in Tilburg. Het complex wordt opgebouwd op het evenemententerrein “Het Laar”.

Showdata en tijden:
Vrijdag 3 april 20:00 uur PREMIERE
Zaterdag 4 april 19:00 + 21:30 uur
Zondag 5 april 19:00 uur (1e paasdag)
Maandag 6 april 19:00 uur (2e paasdag)
Donderdag 9 april 20:00 uur
Vrijdag 10 april 19:00 + 21:30 uur
Zaterdag 11 april 19:00 + 21:30 uur
Zondag 12 april 19:00 uur
Woensdag 15 april 20:00 uur
Donderdag 16 april 20:00 uur
Vrijdag 17 april 19:00 + 21:30 uur
Zaterdag 18 april 19:00 + 21:30 uur
Zondag 19 april 19:00Kaartverkoop:

Via de website www.hethorrorcircus.nl. Ook zijn de kaarten verkrijgbaar aan de kassa’s op het showterrein. Deze zijn geopend op showdagen tussen 11:00 en 12:00 uur en vanaf 60 minuten voor aanvang van de show.

Extra online korting:
Leef niet in de angst dit spektakel te missen of teveel te betalen… koop uw kaarten nu online met 5 Euro korting op www.hethorrorcircus.nl

Vrijkaartenactie dongen.nieuws.nl
Maak nu kans op een set van 2 vrijkaarten voor het premiereweekend. dongen.nieuws.nl geeft, in samenwerking met The Circus of Horror maar liefst 5 sets van 2 vrijkaarten weg. Wat moet je er voor doen? Stuur een mail naar [email protected] onder vermelding van The Circus of Horror. Vergeet niet in de mail je naam, mailadres en telefoonnummer te vermelden. Op dinsdag 31 maart trekken we vijf  winnaars van een set van twee vrijkaarten uit alle inzenders. De winnaars krijgen persoonlijk bericht maar worden ook op dongen.nieuws.nl bekend gemaakt.

Reacties