Dolavie 1 jaar in Dongen…reden voor een feestje

Foto:

In januari van het vorige jaar opende Nancy Janssen haar winkel Dolavie aan de Hoge Ham 131A. Een gezellige winkel met een ‘huiskamergevoel’ en een uitgebreid assortiment. Nancy vertelt: “Ik ben hier nu een jaar bezig en ben hartstikke blij dat Dolavie al een beetje een begrip wordt in Dongen. Op woensdag 14 januari ben ik 1 jaar open in Dongen en dat is wel reden voor een feestje. Daarom heeft Dolavie van dinsdag 13 januari 9.30 uur t/m zaterdag 17 januari 16.30 (donderdagmiddag gesloten) mooie aanbiedingen en kortingen.”

OP DE GEHELE WINTERCOLLECTIE 60 % korting !!!!! (m.u.v. de basiscollectie)

DE MOOIE SIERADENMERKEN “LES CORDES – PINK PARELS – PRIDDY – NG DESIGN” alleen deze week op deze 4 collecties 15 % korting !

SJAALS – RIEMEN – HANDTASSEN 20 % korting

ARTIKELEN OP DE OPRUIMINGSTAFEL 30 % korting

“Iedere klant ontvangt een leuke DOLAVIE TAS cadeau en bij besteding van minimaal € 25,- ontvang je een cadeautje. Daarnaast krijgt iedere klant een lotje mee en waarmee een leuke prijs te winnen is!”

Dolavie is een sfeervolle winkel waar je terecht kunt voor de leukste spulletjes voor hele leuke prijzen. “Ik doe mijn best om betaalbare en bijzondere artikelen te hebben in mijn winkel. Inmiddels heb ik een paar leuke sieraden merken toegevoegd die prachtig zijn én aantrekkelijk geprijsd. Daarnaast heb ik  een collectie leuke, vlotte en mooie kleding ivoor een breed publiek!”
 “Iedere zaterdag hebben we een actie in de winkel.  Die bedenk ik ‘s morgens en maak ik dan op de facebookpagina van Dolavie bekend. Ook hebben we regelmatig een toffe facebook actie én daarnaast kun je sparen voor korting middels een stempelkaart. Zo blijft Dolavie constant in beweging. Vanaf eind februari druppelt de nieuwe collectie heren- en damesmode ook weer binnen. Er is dus regelmatig weer iets nieuws te zien bij Dolavie. Loop gerust eens binnen.”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen