Onze mooie natuur… een foto/ filmvertoning van Ken en Geniet

Foto: Ken en Geniet

Graag neemt hij u mee de natuur in, naar onze eigen Kandoeltuin, waar de gekraagde roodstaart te zien was en afgelopen zomer een jonge koekoek, naar ‘s-Gravenmoer voor de ijsvogels, Huis ter Heide met de zwarte specht en Lobelia voor de reeën, Schotse Hooglanders en de vele vlinder- en vogelsoorten, Surea en De Kleine Heiningen. De Biesbosch, de Kampina en de Posbank komen in beeld voor de mooie natuuropnamen. Iets verder van huis, naar de Amsterdamse Waterleiding Duinen waar volop damherten en vossen te zien zijn, naar de Elsberg op de Veluwezoom en park De Hoge Veluwe, voor de bronst van de edelherten.

Deze avond krijgt U van alle locaties mooie beelden te zien en vanzelf komt u dan in de herfst uit met de vele soorten paddenstoelen en mooie herfstkleuren. Ook de winter heeft zo zijn mooie plaatjes. De avond wordt gehouden op woensdag 14 januari, in de filmzaal van de Cammeleur, Hoge Ham 126 te Dongen, aanvang 20.00 uur. Een ieder is van harte welkom, ook de mensen die nog geen lid zijn van de Natuurvereniging en de toegang is gratis.

Zondag 18 januari maakt Ken en Geniet een autotocht naar landgoed Oosterheide in Oosterhout, een afwisselend gebied. Fia Grootzwagers en Jan Jansen leiden ons rond, door machtige lanen, langs bosweiden en bossen, een gebied ook met een rijke geschiedenis. Vertrektijd is 8.30 uur, opgeven voor dinsdag 13 januari 20.00 uur. Opgeven voor deze excursies kunt u bij: Ad en Lenie Leeggangers, Roeloff van Dalemstaat 50, tel. 0162-313858 en bij: Marie-José van Gestel, Hubertusstraat 9, tel. 0162-322316 of (mobiel) 06-10120230, of via e-mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen