Bon Dieu in Cinemaclub Dongen

Foto:

Gezellig een avondje uit in Dongen tussen alle feestdagen door? Cinemaclub Dongen presenteert vanavond (maandag 29 december) de hilarische film “Bon Dieu” in het Dongeparktheater van de Volckaert. De Franse komedie Bon Dieu is in eigen land de grootste bioscoophit sinds Intouchables en wist meer dan 10 miljoen bezoekers te trekken.

In Bon Dieu draait het om Claude en Marie Verneuil, een katholiek conservatief echtpaar met een schitterend landhuis aan de Loire en vier prachtige dochters. Het verhaal is gebouwd rondom de partnerkeuze van hun vier mooie dochters die Claude en Marie regelmatig doen slikken: de eerste dochter trouwt met een moslim, de tweede met een Jood en de derde met een Chinees. Wat gaat dochter vier doen? Een blanke Franse katholiek of een partner die wederom de wenkbrauwen zal doen fronsen?
In een tijd met raciale en religieuze spanningen in de wereld, is het maken van een komedie rondom dit thema een mooie uitdaging. Het acteren is goed; een vlot tempo en een leuke cast staan garant voor een aangename zit.

Aanvang voorstelling 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. Losse verkoop € 6,50 (CJP/CKV€ 5,00) of voor de echte liefhebber: door het kopen van een 10-voorstellingenkaart voor € 50,00 wordt men tevens lid van de cinemaclub.

Volg ons programma: www.cinemaclubdongen.nl

Met deze film eindigt het (succesvolle) filmjaar van onze vereniging. Bestuur en vrijwilligers danken onze bezoekers voor de getoonde belangstelling en wensen iedereen een gezond en voorspoedig (film)jaar 2015.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen