Kindcentrum ‘s Gravenmoer breidt uit

Foto:

Kinderopvang De Toverdroom, onderdeel van Kindcentrum ’s Gravenmoer, is gestart met het verbouwen van peuterspeelzaal de Gruttertjes. Met de verbouwing wordt de huidige peuterspeelzaal onder andere uitgebreid met een slaapkamer.  Hierdoor kan het Kindcentrum ’s Gravenmoer ook dagopvang gaan aanbieden voor kinderen onder 4 jaar

Samen met de peuterspeelzaal de Gruttertjes gaat kinderopvang De Toverdroom de voorschoolse voorziening realiseren voor kinderen van 0 tot 4 jaar in ’s Gravenmoer en omgeving. De kinderopvanggroep van De Toverdroom heet De Bengeltjes. De dagopvang start in oktober. Het is reeds mogelijk om uw kind(eren) aan te melden.
Het realiseren van een kinderdagverblijf in ’s Gravenmoer heeft nog een ander enorm voordeel. Ouders hoeven hun kroost in verschillende leeftijdsgroepen niet meer op meerdere plaatsen onder te brengen. Alle kinderen van 0 tot 12 jaar kunnen met deze ontwikkeling in ’s Gravenmoer worden ondergebracht, op loopafstand van elkaar. Dit maakt het voor u als ouders alleen maar makkelijker en heeft u geen extra reistijd.
De dagopvang vindt plaats in samenspraak met de peuterspeelzaal. Dit houdt in dat de Gruttertjes gewoon naar de peuterspeelzaal kunnen blijven komen. Wanneer opvang nodig is tijdens de ochtenden van de peuterspeelzaal zal De Toverdroom in overleg met u en kindcentrumpartner PSZ De Gruttertjes zoeken naar een geschikte oplossing. Kindcentrum ’s Gravenmoer stelt het belang van uw kind voorop!
Wanneer u interesse heeft in de nieuwe dagopvang voor kinderen tot 4 jaar, of meer informatie wil hebben over alle andere mogelijkheden die kinderopvang De Toverdroom biedt (BSO en tussenschoolse opvang) kunt u bellen met Chantal Verhoeven op 06-25226824 of een mail sturen naar [email protected]