Feestweek OBS Westerkim van start!

Openbare Basisschool Westerkim bestaat dit jaar 40 jaar! Daarom heeft de school deze hele week een feestweek. In aanloop naar de feestweek kregen alle ouders die dit jaar ook 40 jaar worden al een verjaardagskaart.

Op maandag begon de week feestelijk met een spectaculaire opening op het schoolplein. Ouders en kinderen hadden verschillende tegels op het schoolplein versierd met mozaïek, er werd een feestlied gezongen en er werd vuurwerk afgestoken. Ook had de oudervereniging nog een cadeautje voor de school!
s4e911gebr57qttx29rzblqpo
Later in de ochtend werd er een taartenwedstrijd gehouden in de hal van  de school. Er waren door de ouders en kinderen taarten gebakken in drie categorieën: uiterlijk, smaak en originaliteit. De jury, met medewerking van Bakker Christ uit Dongen, besloten uiteindelijk welke taarten er hadden gewonnen.
q7gv920201ioh3msffmazahz2
De rest van de week zit ook bomvol activiteiten. Zo gaan de kinderen dinsdag op schoolreis naar de Efteling, woensdag is er een speurtocht in de wijk en gaan de oudere kinderen naar de Duiventoren om daar allemaal spelletjes te spelen, op donderdag is er een grote circusvoorstelling van de kinderen zelf en op vrijdag is er een knutselochtend georganiseerd.
gm2fiz6mr2fwz90wje2787rhk