Inloopspreekuur sollicitatieadvies verlengd 

Foto:

Heeft u vragen over solliciteren, uw C.V., geschikte websites of passende banen? Saskia van Gestel geeft sollicitatietips aan werkzoekende of mensen die behoefte hebben aan advies. Afgelopen maanden werd het tweewekelijkse inloopspreekuur goed bezocht en het spreekuur wordt daarom minimaal verlengd tot eind december. Het inloopspreekuur is gratis toegankelijk en vindt tweewekelijks plaats op maandag van 13.00 tot 15.00 uur. Op maandag 15 september kunt u het eerstvolgende inloopspreekuur bezoeken in Bibliotheek Oosterhout Centrum.

Sollicitatieadvies
Sterk richting Werk biedt met dit sollicitatieadvies op een laagdrempelige manier ondersteuning bij het sollicitatieproces. Daarnaast kunt u er terecht om vragen te stellen: zit uw brief/cv wel goed in elkaar, is het verstandig om social media in te zetten, waar vindt u de juiste vacatures en hoe gaat u om met salarisonderhandelingen? Met praktische en persoonlijke hulp  haalt u meer resultaat uit het proces.
Inlooppunt
Bibliotheek Theek 5 is een toegankelijke en betrouwbare plek om mensen te ontmoeten en kennis te delen. Mensen met een zoektocht naar een baan kunnen hier ook terecht om vanaf deze plek te solliciteren of kennis op te doen over solliciteren.