Drumfanfare Beatrix viert 60 jarig bestaan met eenmalig jubileumkorps

Foto:

Misschien heeft u binnen Dongen, of daarbuiten, al gehoord,  dat Drumfanfare Beatrix in januari 2015 haar 60-jarig jubileum viert! Dit willen zij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan! Het hele jaar 2015 zal daarom in het teken staan van het jubileum, en daar horen allerlei feestelijke activiteiten bij. 

Op zaterdag 10 januari wordt in Café Zaal de Viersprong een jubileumfeest gehouden. Alle leden en oud-leden van de vereniging zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Ook wil Drumfanfare Beatrix een eenmalig jubileumkorps oprichten, dat tijdens het festival in september 2015 op gaat treden.  Wanneer u, als oudlid van Beatrix, het leuk zou vinden om uw oude hobby weer eens op te pakken, kunt u zich bij de jubileumcommissie opgeven door een mailtje te sturen: [email protected] Ditzelfde geldt voor het jubileumfeest. Tijdens het festival, zondag 14 september, zal er ook een stand staan, waar u zich op kunt geven.
Ondertussen zijn de uitnodigingen voor onze festiviteiten onder de oud-leden verspreid. Het kan natuurlijk zijn dat het (e-mail)adres niet meer correct is, en u geen uitnodiging heeft ontvangen. U kunt wijzigingen altijd doorgeven via de mail: [email protected]