Spectaculaire magazijnverkoop op 6 en 7 september

In het weekend van 30 oktober tot en met 2 november vindt in het Victor Boeren Music Dome aan de Metaalstraat op Industrieterrein Tichelrijt een bijzonder evenement plaats onder de naam Swing-It! Harmonie Aurora, zanggroep Cadans, L-Joy Dance Factory en enkele solisten geven in een adembenemende ambiance vier onvergetelijke muzikale voorstellingen in 4-D.  De prachtige hal waarin dit plaatsvindt wordt ter beschikking gesteld door de firma Victor Boeren Oosterhout-Tilburg, die een mooi project als Swing-It graag alle ruimte geeft. En  om die ruimte vrij te maken wordt op zaterdag 6 en zondag  7 september een spectaculaire magazijnverkoop gehouden in de hallen van Victor Boeren met daarbij ook een enorme hoeveelheid artikelen uit de collectie van Bartapart.

Een greep uit het aanbod:
Sla je slag want het aantal artikelen wat deze dagen voor zeer aantrekkelijke prijzen te koop is ongekend. Hier een beknopte opsomming van een deel van het aanbod:
Schilderijen en prenten origineel, maar spot goedkoop, beelden decoraties met een kleine beschadiging van 275,- voor 25 euro. De mooiste bekledingstoffen, wel  1000 meter coupons  effen en dessin, rest tapijten om trappen te bekleden 30 euro, oude schouw of nieuwe openhaarden, vuurkorven, grote partij kantoormeubilair, hanglampen, schemerlampen, bureaulampen en buitenverlichting, radiatoren. ketels, knoppen, kwasten, kisten. Voor de carnavalsverenigingen verf voor  speciale prijzen. Heel veel computers, leuk om te sleutelen, beeldschermen voor een paar euro, betonmolens, droogkasten, voorlijm, behang. Deuren in alle stijlen (oud, nieuw, modern, klassiek). potten en vazen,decoraties, bv standaard met rieten hoorn des overvloed, half fabrikaten uit onze fabriek, thuis af te werken en te schilderen. Grote partij gereedschap, glas restanten, facet geslepen, kluizen zonder sleutel, tuin hekwerk, buitenverwarming  en nog veel en veel meer.
Dit mag je niet missen, dus noteer alvast in je agenda: zaterdag 6 september van 11.00 uur tot 16.00 uur en zondag 7 september van 11.00 uur tot 15.00 uur,. Adres: Metaalstraat 6 in Dongen
dongen.nieuws.nl nam alvast een kijkje in de hal en maakte wat foto’s van een deel van het enorme aanbod. Klik op ‘fotoreeks’ boven om deze te bekijken

          advertentiemagazijnverkoop2