Stichting Tess zoekt oldtimers voor de Dolfijne Sprankeldag

Foto:

Op 21 september a.s. wordt er  de Dolfijnen Sprankeldag georganiseerd. Voor deze zeer speciale dag zoekt Stichting Tess een tiental oldtimers. 28 Kinderen worden die dag om 12.00 uur ontvangen door Van der Valk Gilze. Ze krijgen daar via Van der Valk en Repay Payroll een brunch aangeboden.

Om 13.15 uur is het de bedoeling dat de kinderen en een ouder in een bonte stoet van bijzondere auto’s/voertuigen naar Herberg de Leuvert in Cromvoirt worden gebracht. 
Begeleiding door de politie is reeds geregeld.
De Stichting heeft nu auto’s ter beschikking namelijk een Rolls Royce, een oude Yellow Cab, een Oldsmobiel 1952 en een limousine. Alle auto’s en de limo worden gratis beschikbaar gesteld. Voor 16 personen is vervoer geregeld. We zoeken nu auto’s voor de andere 40 personen. 
Heeft u een oldtimer en wilt u meerijden? Stuur dan een mail naar [email protected] of bel 06-28807397
Stichting Tess is een organisatie die zich inzet om gelden in te zamelen om de dolfijnondersteunde therapie mogelijk te maken voor kinderen van 4 t/m 18 jaar met het syndroom van down, autisme of elke andere al dan niet aangeboren verstandelijke en/of motorische beperking bij het Curacao Dolphin & Therapy Centre op Curacao.