Startsein reconstructie Hoge Ham op maandag 18 augustus

Op maandag 18 augustus begint de reconstructie van de Hoge Ham vanaf de Dr. Willem Dreeslaan tot en met de kruising Biezen. De werkzaamheden duren tot ongeveer begin november 2014. De Hoge Ham krijgt een nieuw gezicht. De straat wordt opnieuw ingedeeld en de rijrichting wordt omgedraaid. Eerst wordt het straatwerk aangepakt, daarna wordt de Hoge Ham voorzien van nieuwe bankjes, verlichting, afvalbakken, planten en boombakken. 

Fasering
De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd. Het werk schuift steeds een stukje op, waardoor de Hoge Ham deels bereikbaar blijft. 
Fase 1: 18 augustus – 10 september, van Dr. Willem Dreeslaan tot en met de ingang van het Aldi-terrein:
Fase 2: 9 september – 30 september, van Aldi-terrein tot Supervlaai Dongen
Fase 3: 29 september – 23 oktober, van Supervlaai Dongen tot Hoge Ham 166
Fase 4: 9 oktober – 31 oktober, Biezen van Hoge Ham tot Biezen 8
Bovenstaande data zijn onder voorbehoud. Weersomstandigheden kunnen voor vertraging zorgen.
Bereikbaarheid/omleiding
Tijdens de werkzaamheden is een omleiding van kracht voor doorgaand verkeer. Deze wordt met borden aangegeven. Bij woningen en winkels worden de trottoirs zo lang mogelijk in stand gehouden en indien nodig worden loopplanken neergelegd. Fietsers zullen moeten afstappen.
tht9imbf8mnneqhnzio2tpq2k
Contactpersoon gemeente
Hein van der Eerden van de gemeente Dongen is projectuitvoerder van de reconstructie van de Hoge Ham. Dat betekent dat hij op werkdagen dagelijks enkele keren ter plaatse is. 
Hein van der Eerden is bereikbaar via:
telefoonnummer 14 0162 (centraal nummer gemeente Dongen)
e-mail: [email protected] 
Contactpersoon aannemer
De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer C-Infra uit Dongen. Tom Embrechts is vanuit C-Infra voorman voor dit project.
r5f7ylc5n3hclu5pp9g1gxgjh
Klachten en meldingen
Het kan gebeuren dat u ’s avonds onraad opmerkt bij de locatie waar gewerkt wordt. U kunt hiervan melding maken via: 
telefoonnummer: 0162-371825
e-mail: [email protected] 
 
Inloopspreekuur
Heeft u gedurende het project vragen? Kom dan langs bij het informatiepunt aan de Hoge Ham, ter hoogte van het parkeerterrein bij de Aldi. De koffie staat klaar! Het informatiepunt heeft een inloopspreekuur op:
dinsdag van 14.00 tot 15.00 uur
vrijdag van 14.00 tot 15.00 uur
d1wnldquf92y2lbab596m7zfw
BouwApp
Wilt u de ontwikkelingen aan de Hoge Ham volgen op uw smartphone of tablet? Download dan de gratis BouwApp in de Apple Store of Google Play store. Zodra u de app heeft gedownload, kunt u zoeken op projecten. U zoekt dan op Reconstructie Hoge Ham. Wanneer u deze projectnaam toevoegt bij ‘favorieten’, dan staat het project in uw beginscherm. 
Startsein
Op maandag 18 augustus beginnen de werkzaamheden. De gemeente Dongen staat daar graag met bewoners en ondernemers bij stil. Daarom is er om 10.30 uur een officieel startmoment. Wethouder Bea van Beers zal dit startsein geven aan de Hoge Ham ter hoogte van de Dr. Willem Dreeslaan.
siayobo9yyedb1fhxd42be29y