Kindcentrum ’s Gravenmoer: politie op bezoek bij de Toverdroom 

Foto:

Afgelopen week is de zomervakantie begonnen. Een goede reden voor de politie om eens langs te gaan bij Kinderopvang De Toverdroom. Niet omdat er iets gestolen of mis was, maar om de kinderen iets te vertellen over het boeiende beroep van politieagent. Tijdens deze vakantieperiode hebben de medewerkers van de Toverdroom voor het thema Beroepen gekozen.   Iedere week komt er een andere beroepsgroep aan de beurt waar de kinderen op een leuke en ontspannen manier  mee aan de gang gaan in de vorm van diverse activiteiten.

In de eerste week stonden de beroepen van de hulpdiensten centraal. Op dinsdag  15 juli  een politieagente met politiewagen naar locatie waar de vakantieopvang plaatsvindt, gekomen. Alle groepen  waren naar daar gekomen om van dichtbij een echte politieagente en een politiewagen  te zien. De kinderen vonden het een superverrassing, want de leidsters hadden het goed geheim gehouden. 
Politieagente Geeske legde goed uit wat haar werk inhoudt en liet uiteraard de sirene van haar politie-auto een keer gaan. Verder had zij politiepetten en kleurplaten meegenomen. Alle kinderen mochten tot slot een kijkje en plaats nemen in de auto.  De Toverdroom wil namens de kinderen en het pedagogisch team wijkagente Geeske ontzettend bedanken voor haar komst en leuke uitleg. 
De komende weken staan er nog andere verrassingen en activiteiten op het programma met beroepen uit de HORECA, (uiterlijke) verzorging en circus. De vakantie-opvang voor kinderen uit ’s Gravenmoer wordt voorlopig nog in Raamsdonksveer verzorgd. De kinderen worden thuis opgehaald door de pedagogisch werker en naar vakantie-BSO in Raamsdonksveer gebracht. Aan het eind van de dag worden de kinderen ook weer thuis afgezet. Wanneer er voldoende kinderen uit ’s Gravenmoer vakantie-opvang nodig zijn, is opvang  op de eigen locatie mogelijk. 
In ’s Gravenmoer is de Toverdroom onderdeel van het KINDCENTRUM ’s Gravenmoer. Voor meer informatie over De Toverdroom kunt u contact opnemen met Chantal Verhoeven via [email protected] of via 06-25226824 of kijk op www.detoverdroom.nl voor meer informatie.