Dongense Kermis officieel van start

Vrijdagavond is de Dongense kermis op feestelijke wijze van start gegaan. Een groot aantal Dongense kinderen kwam om 19.00 uur het kermisterrein op. De stoet werd begeleid doorde Blaospiepel. Op de kermis aangekomen lieten de kinderen ieder een luchtballon los waarmee de Dongense kermis 2014 officieel geopend was. De vrijdagavond is tradtioneel familieavond. De attracties geven op deze avond aantrekkelijke kortingen. Er was de hele avond veel volk op de been. Tot en met dinsdag is er volop te genieten bij de meer dan dertig attracties op het Wi

Programma   
Op zondag 13 juli komt clown Desalles vanaf 19.00 uur zijn kunsten vertonen. Op maandag 14 juli 2014 treedt Henk Bernard op vanaf 21.00 uur. In het voorprogramma, vanaf 20.30 uur, zal Jack Kunkels een optreden verzorgen. 
Openingstijden kermis
Op vrijdag 11 juli is de kermis geopend van 19.00 tot 24.00 uur.
Van zaterdag 12 is tot en met dinsdag 15 juli is de kermis open van 13.30 uur tot 24.00 uur. Dinsdagavond 15 juli wordt met een spetterend vuurwerk de kermis om 23.00 uur afgesloten.
Ballonnenwedstrijd 2013
Zaterdagmiddag 12 juli is de prijsuitreiking van de ballonnenwedstrijd 2013. De winnaars mogen om 14.00 uur bij de poffertjeskraam hun prijs, een dag gratis kermisvieren, in ontvangst nemen. De winnaars van 2013 zijn: Fleur Spaans, Fenne van Bommel, Mirre Netten, Sander Mewis en Werner Mewis.
Attracties
De kermisbezoekers kunnen zich uitleven in onder andere de draaimolen, de bootjesmolen en de buggy-ride. Andere attracties zijn autoscooter, lunapark, polyp, booster, Sound Machine en Thriller (spookhuis). Natuurlijk zijn er ook spel- en behendigheidattracties en eetkramen. De attracties die deelnemen aan de familieavond kunt u herkennen aan de speciale poster.
Foto’s van de opening en de kermis vind je in de fotoreeks boven (fotograaf: Kees Wirken)