ONI en Dongen treden gezamenlijk aan tegen Jong PSV

Foto:

Voetbalvereniging ONI uit ’s Gravenmoer kreeg onlangs een uitnodiging om op 12 juli een wedstrijd te spelen tegen Jong PSV. Voorzitter Koos Mouthaan is een vereerd man. ,,Een grote eer! Maar wij hebben echter niet de faciliteiten om het bestuur, begeleiders en spelers te ontvangen zoals zij gewend zijn. Daarom hebben wij contact gezocht met voetbalvereniging Dongen. Ook al omdat zij een kunstgrasveld bezitten,” legt de trotse Mouthaan uit.

Omdat de sportvelden in de gemeente Dongen na de afloop van de competitie jaarlijks een fikse onderhoudsbeurt ondergaan, kon deze wedstrijd niet bij ONI gespeeld worden. De velden zijn tot 1 augustus gesloten. ,,ONI kwam bij ons met de vraag of zij op ons kunstgrasveld deze wedstrijd konden spelen. Wij vonden het fijn dat zij ook aan ons gedacht hebben. Wij hebben op bestuurlijk niveau rond de tafel gezeten en hebben alles rond kunnen breien,” vertelt voorzitter Angela Jansens van de geelblauwe Dongense hoofdklasser. ,,Wij kunnen de delegatie uit Eindhoven prima ontvangen in onze business ruimte. En ons veld stellen wij graag voor zoiets beschikbaar,” 
Het combinatieteam gaat spelen in de bekende oranje/blauwe ONI kleuren. Ieder team levert acht spelers buiten de doelmannen. ,,De trainers gaan onderling nog overleggen hoe zij het gaan aanpakken. Dit zal een genoeglijke bijeenkomst zijn,” besluit Koos Mouthaan. Een deel van  de Dongense selectie en trainers is op vakantie, maar volgens voorzitter Jansens komt Jong PSV een representatief combi-elftal ONI/vvDongen tegen op 12 juli.
 
Entree is 5,00 euro voor volwassenen (ook voor leden van beide verenigingen), kinderen tot en met 12 jaar 2,50 euro.
Zaterdag 12 juli 14.30 uur vvONI/vvDongen – Jong PSV
Sportpark De Biezen