VVD wil gemeente Dongen promoten op rotondes 

Foto:

Als het aan de VVD ligt gaat de gemeente Dongen zelf reclameborden plaatsen op de rotondes zolang er nog niet voldoende bedrijven zijn die dit willen doen. VVD-raadslid Hennie Vlasveld lanceerde dit voorstel donderdag tijdens de gemeenteraadsvergadering.  

‘Vorig jaar heeft de VVD met enthousiasme het initiatief ontvangen om bedrijven de kans te geven  reclameborden te plaatsen op de rotondes. Tot op heden is het nog niet gelukt om voor alle rotondes een gegadigde te vinden. Totdat zich wel gegadigden aandienen, lijkt het ons een goed idee om op een aantal rotondes reclame te maken voor onze gemeente. Denk daarbij aan de  karakteristieke gezelligheid van Dongen als woongemeente, de riante mogelijkheden voor woningbouw en de vele  voorzieningen. Wat vindt u hiervan en bent u bereid actie te ondernemen’ zo wilde Vlasveld weten.   
Wethouder Ad van Beek vond het ‘een sympathiek’ voorstel. ‘Het college heeft hierover nog geen beslissing genomen, we hebben er alleen kort over gesproken. Na de vakantie gaan we het verder bespreken.’ 
Tekst: Bernadette Klerx