Buurtlink geeft gratis uitjes weg aan buren in Noord-Brabant

Foto:

Bijna drie kwart van de Nederlanders heeft als voornemen vaker iets te ondernemen met hun buren. Helaas komt hier in de praktijk weinig van terecht, want slechts 14% gaat af en toe een dagje weg met buurtgenoten. Stichting Buurtlink wil hier verandering in brengen en geeft de komende maand gratis buurtuitjes weg. Buurtbewoners maken kans op kaarten voor de musical Sister Act, een concert van Ilse DeLange of een show van Hans Klok. Aanmelden kan via de speciale actiesite www.buurtlinkbus.nl. De actie loopt tot 9 juli. 

Virtuele bus
Buurtbewoners in de provincie Noord-Brabant kunnen via de website www.buurtlinkbus.nl in een virtuele bus stappen. Zodra er 15 buren zijn ingestapt, zit de bus vol en doet deze mee aan een verloting. Uit alle volle bussen in Nederland worden vijf winnende bussen getrokken. Zij krijgen een gratis dagje uit en mogen kiezen uit kaarten voor de musical Sister Act, een concert van Ilse de Lange of een show van Hans Klok. Alle winnaars worden op de feestelijke dag met de bus opgehaald en thuisgebracht. De Stichting Buurtlink hoopt hiermee buren te stimuleren wat vaker iets leuks met elkaar te ondernemen. 
Over Stichting Buurtlink
Stichting Buurtlink heeft in 2006 het online platform Buurtlink.nl ontwikkeld om het buurtgevoel in Nederland te versterken. Op het platform kunnen Nederlanders door hun postcode in te vullen, kennismaken met mensen in hun buurt en leuke en relevante informatie over hun buurt met elkaar delen. Ook kunnen buurtgenoten via het platform inspiratie opdoen voor activiteiten in hun buurt. De stichting hoopt hiermee de leefbaarheid in Nederlandse buurten te verbeteren en dat mensen zich nog meer thuis zullen voelen in hun woonomgeving. Buurtlink.nl is voor en van iedere buurt in Nederland, en heeft sinds de oprichting al 300.000 leden. Meer informatie over Buurtlink is te vinden op www.buurtlink.nl. 
———————————————————————————————————
        advertentieleovanriel