Inschrijving zomeractiviteiten senioren gaat bijna sluiten

Foto:

Sinds de start van de zomeractiviteiten voor senioren in Dongen en ’s Gravenmoer in 2009 hebben al vele senioren deelgenomen aan de diverse activiteiten in de zomerperiode. Bent u op zoek naar een leuke, culturele, sportieve, culinaire of educatieve activiteit in de zomermaanden? Zorg er dan voor dat u nog een mooi boekje te pakken krijgt en verdiept u zich in de mogelijkheden. De werkgroep heeft maar liefst 27 activiteiten voor u georganiseerd. 

Er is werkelijk voor een ieder iets leuks of verrassends te ondernemen. Wat te denken van een “workshop tomaat” zodat u na oogsten aan de slag kan voor zelfgemaakte tomatensoep en ketchup? Misschien heeft u altijd wel willen weten hoe het eraan toe gaat in de Amercentrale of bent u een echte natuurmens en gaat u helemaal voor die wandeling onder begeleiding van een boswachter in de Eendenkooi van Terheijden? Om te weten wat er nog meer te doen is, zou u toch even achter een boekje aan moeten gaan.
Medio mei zijn de boekjes voor de zomeractiviteiten uitgekomen en verspreidt in Dongen en ‘s Gravenmoer. Deze zijn nog te vinden op de volgende locaties:
De Geubel ‘s Gravenmoer; Ontmoetingscentrum Dr.Maassen; Wijkgebouw Europlus; balie De Vennen; Salamander; ’t Schouw; Cammeleur; Gemeentehuis; Theek 5; Jeu de Boules; balie Volckaert en Kantoor SWOD. 
Het boekje is ook online te bekijken (KLIK HIER) Let op; u kunt uw inschrijving insturen tot en met 14 juni 2014. U gaat toch ook gezellig mee?