Heeft u al gestemd op uw favoriete foto?

Foto:

Begin mei werd door UITpunt Dongen en de gemeente Dongen het startschot gegeven voor de wedstrijd ‘Fotografeer wat er te doen is’. Met deze wedstrijd willen zij, samen met inwoners en bezoekers van de gemeente Dongen, lokale evenementen in de kijker zetten. Op www.facebook.nl/gemeentedongen zijn al een aantal foto’s geplaatst van verschillende evenementen zoals de eerste Koningsdag, Verrassend Dongen en de open dag bij de IJzertijdboerderij. De foto met de meeste stemmen wint de wedstrijd. Heeft u al op uw favoriete foto gestemd?

Dinsdag 1 juli bekijkt de jury het aantal stemmen. Van de winnende foto worden free cards gemaakt. Deze worden op verschillende punten in de gemeente Dongen verspreid. De winnaar van de fotowedstrijd ontvangt een VVV cadeaubon t.w.v. € 50,00. Neem een kijkje in het album en kies uw favoriet of favorieten. U kunt op meerdere foto’s stemmen, maar niet meer dan één keer op dezelfde foto. 
Post & win
Heeft u zelf nog een leuke foto? Geen probleem, inzenden kan tot en met 1 juli! Deel uw foto op www.facebook.nl/gemeentedongen en laat al uw facebookvrienden stemmen! Heeft u  geen facebook? Mail de foto dan naar [email protected], voorzien van naam, telefoonnummer én locatie waar de foto genomen is. UITpunt Dongen zorgt dan dat de foto geplaatst wordt. 
Meer informatie?
Heb je vragen over deze fotowedstrijd? Ga dan naar www.facebook.nl/gemeentedongen of mail je vraag naar [email protected]