Winnaars vrijkaarten Monster-Truck-Show bekend

Foto:

Aanstaande dinsdag 3 juni is het genieten geblazen voor de liefhebbers van rokende banden en spectaculaire crashes. Het Stunt Movie Production team presenteert dan op het Slotjesveld in Oosterhout een  90-120 minuten durende live-show. Eigenaar Gino Winter en zijn tienkoppig stuntteam tonen spannende manoeuvres en beloven er een waar spektakel van te maken.

Motoren, quads, auto’s en de beroemde Monster-Trucks met hun enorme banden zijn één van de rekwisieten die Gino Winter en zijn stuntteam meebrengen. Daarmee maken ze met hun motoren lange en hoge sprongen, tonen spectaculaire stunts met auto’s zoals de multiple rollover en frontale crashes. Er wordt slalom gereden door Gino Winter en zijn zoon Peter. Ook rijden de auto’s met slechts twee wielen op de grond en worden er achtervolgingen uit films nagespeeld. Aan het einde van de show komen de Monster-Trucks met hun gigantisch grote banden en verpletteren met hun tot 1200 pk de sloopauto’s alsof het speelgoedauto’s zijn.
dongen.nieuws.nl organiseerde, in samenwerking met de Monster-Truck-Show een prijsvraag waarbij 3 sets van twee vrijkaarten te winnen waren voor dit spektakel. De winnaars van deze prijsvraag zijn inmiddels bekend, het zijn:
  • Lion Rams
  • Paul van Hulten
  • Laura Woestenberg
Zij krijgen de tickets doorgemaild. Namens dongen.nieuws.nl van harte gefeliciteerd en heel veel plezier bij de show.