Win vrijkaarten voor de Stunt- en Monster-Truck-Show in Oosterhout!

Aanstaande dinsdag 3 juni is het genieten geblazen voor de liefhebbers van rokende banden en spectaculaire crashes. Het Stunt Movie Production team presenteert dan op het Slotjesveld in Oosterhout een  90-120 minuten durende live-show. Eigenaar Gino Winter en zijn tienkoppig stuntteam tonen spannende manoeuvres en beloven er een waar spektakel van te maken. In samenwerking met het Stunt Movie production team geeft dongen.nieuws.nl nu 3 sets van twee vrijkaarten weg voor deze waanzinnige show. Lees hieronder hoe je kans maakt op deze kaarten.

Motoren, quads, auto’s en de beroemde Monster-Trucks met hun enorme banden zijn één van de rekwisieten die Gino Winter en zijn stuntteam meebrengen. Daarmee maken ze met hun motoren lange en hoge sprongen, tonen spectaculaire stunts met auto’s zoals de multiple rollover en frontale crashes. Er wordt slalom gereden door Gino Winter en zijn zoon Peter. Ook rijden de auto’s met slechts twee wielen op de grond en worden er achtervolgingen uit films nagespeeld. Aan het einde van de show komen de Monster-Trucks met hun gigantisch grote banden en verpletteren met hun tot 1200 pk de sloopauto’s alsof het speelgoedauto’s zijn.
De ‘Stunt Movie Production’ is een familiebedrijf dat sinds 2004 op tournee is door verschillende Europese landen. Het zet de traditie van de “Original German Helldrivers Show” voort, die werd opgericht in 1967 door de grootvader van de huidige eigenaar
Vrijkaarten
In samenwerking met het Stunt Movie production team geeft dongen.nieuws.nl nu twee vrijkaarten weg voor deze waanzinnige show. Stuur het antwoord op onderstaande vraag op naar [email protected] en wie weet zit jij dinsdag te genieten van het spektakel. Insturen kan tot zondagavond 1 juni 23.00 uur. Daarna wordt uit alle juiste inzendingen de winnaars getrokken. Vergeet niet je mailadres en telefoonnummer te vermelden bij je inzending.
DE VRAAG: Hoe heet de familie die achter het bedrijf Stunt Movie Production zit?Oosterhout – Parkeerterrein Slotjesveld / Slotlaan
dinsdag 3 juni 2014: 19:30 uur
Zie ook www.stuntmovieproduction.com