Stunt- en Monster-Truck Show in Oosterhout

Na het succes van vorig jaar komt het Stunt Movie Production-team dit jaar nogmaals naar Oosterhout en zal dan ook alles uit de kast halen om het publiek te vermaken met hun vernieuwde show! De 90-120 minuten durende live-show met rokende banden en spectaculaire crashes vind plaats op dinsdag 3 juni op het parkeerterrein Slotjesveld aan de Slotlaan! Eigenaar Gino Winter en zijn tienkoppig stuntteam tonen spannende manoeuvres en beloven er een waar spektakel van te maken.

Motoren, quads, auto’s en de beroemde Monster-Trucks met hun enorme banden zijn één van de rekwisieten die Gino Winter en zijn stuntteam meebrengen. Daarmee maken ze met hun motoren lange en hoge sprongen, tonen spectaculaire stunts met auto’s zoals de multiple rollover en frontale crashes. Er wordt slalom gereden door Gino Winter en zijn zoon Peter. Ook rijden de auto’s met slechts twee wielen op de grond en worden er achtervolgingen uit films nagespeeld. Aan het einde van de show komen de Monster-Trucks met hun gigantisch grote banden en verpletteren met hun tot 1200 pk de sloopauto’s alsof het speelgoedauto’s zijn.
De ‘Stunt Movie Production’ is een familiebedrijf dat sinds 2004 op tournee is door verschillende Europese landen. Het zet de traditie van de “Original German Helldrivers Show” voort, die werd opgericht in 1967 door de grootvader van de huidige eigenaar
Oosterhout – Parkeerterrein Slotjesveld / Slotlaan
dinsdag 3 juni 2014: 19:30 uur
Zie ook www.stuntmovieproduction.com