Tropisch Dorpsfeest Klein-Dongen-Vaart

De 18e editie van het Dorpsfeest staat weer voor de deur! Deze keer is Brazilië als thema gekozen dus het wordt ongetwijfeld een zwoel, zonovergoten weekend. Op zaterdagmiddag 31 mei gaat het dorpsfeest na de opening door de burgemeester, traditiegetrouw van start (13.00 uur) met de spelen voor de jeugd, georganiseerd door het Jeugdcentrum Klein-Dongen-Vaart.

Rond 19.30 zijn alle teams en hun supporters welkom in de tent voor de eerste ronde spelletjes en om 20.30 barst dan de feestavond goed los met fantastische muziek van DJ Yeroen èn een geweldig optreden van niemand minder dan … Edrie Antonissen!
Zondagochtend 1 juni gaan de deelnemers om 11.00 uur weer genieten van een heerlijke brunch waarna om 13.00 uur de teamspelen op het veld beginnen. Voor de kinderen is er die middag wel een heel speciale activiteit: een heuse bootcamp. Sport, spel en fitness, plezier en actie, alles lekker buiten. Na de zinderende prijsuitreiking sluit de onvolprezen DJ Remco het feestweekend af met een spetterend dansfestijn op zondagavond. De organisatie is ervan overtuigd dat het wederom een supergezellig en sportief Dorpsfeest gaat worden. Iedereen is het hele fiësta-weekend van 31 mei en 1 juni van harte welkom op sportveld ‘De Gaasjes’ in Dongen-Vaart (toegang gratis).