Sluit je zomervakantie af met de Zomerspelen!

De laatste schooldag is in zicht en dat betekent dat de Zomerspelen er weer aankomen!  Dit jaar zullen de Zomerspelen van maandag 11 tot en met vrijdag 15 augustus zijn. Vanaf nu kun je aanmelden voor alweer de 54ste Zomerspelen.

Alle Dongense kinderen van vier jaar tot en met alle kinderen van de brugklas kunnen zich opgeven. Dit is dus inclusief de nog niet schoolgaande kleuters. Zoals gebruikelijk zullen ook dit jaar de kinderen worden ingedeeld in de verschillende leeftijdsgroepen. Elke groep heeft een eigen thema, maar die blijven nog even geheim. Wat we wel kunnen verklappen, is dat het ook dit jaar een groot spektakel gaat worden!
Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 en de inschrijftermijn eindigt op donderdag 5 juni. Voordat de zomervakantie begint, krijgt iedereen het gele boekje. In dit gele boekje staat alles wat je moet weten over de Zomerspelen.
Door het grote succes van afgelopen jaar is het weer mogelijk om digitaal aan te melden en te betalen. Dit gaat via onze website: www.dongensejeugdraad.nl. Voor jezelf en voor de Zomerspelen is dat een stuk makkelijker. Wij verzoeken dan ook –  indien mogelijk – om digitaal aan te melden.     
Kinderen die wel in Dongen wonen maar niet in Dongen op school zitten en kinderen uit de brugklas kunnen zich aanmelden op zaterdag 14 juni tussen 11:00u en 12:00u bij de Openbare Bibliotheek Theek5 aan de Mgr. Schaepmanlaan 27 te Dongen. Natuurlijk kunnen ook zij zich via de website aanmelden!
Voor vragen kunt u mailen naar [email protected]